Diumenge, 09 d'agost del 2020



 

Detall del curs

 
 

La dieta mediterrània a l'època contemporània (UdL)


CURS
2019-2020
PREINSCRIPCIÓ
16/10/19 fins al 18/03/20
MATRÍCULA
16/10/19 fins al 18/03/20
IMPORT MATRÍCULA
45 €

LÍMIT D'ALUMNES
0
TIPUS
Aula Oberta
CATEGORIA/ES
Salut, Alimentació
CRÈDITS
1  ECTS
MODALITAT FORMATIVA
Presencial
COORDINACIÓ
MARIA TERESA PIQUÉ FERRÉ


m.teresa@tecal.udl.cat
ORGANITZACIÓ
Centre de Formació Contínua UdL
C/Jaume II, 71
Campus de Cappont
25001 - Lleida

Tlf: 973703382
Fax: 973703377
formaciocontinua@udl.cat

PRESENTACIÓ

Algunes de les noves tendències en alimentació fan propostes que ens poden fer allunyar dels fonaments de la dieta mediterrània.
Què proposen aquestes noves tendències en alimentació? Podem fer-les compatibles dins la nostra dieta habitual?...
En aquest curs donarem resposta a aquestes preguntes des d'una vessant teòrico-científica i també de pràctica culinària.

PROGRAMA

La dieta mediterrània a l'època contemporània

  • La dieta mediterrània a l'època contemporània
  • Dies i hores en què s'imparteix
    Els dies 21 i 28 de març 09:30h a 13:30h.

PROFESSORAT

BARAHONA VIÑES, AntonietaPIQUÉ FERRÉ, Ma. Teresa

ALTRES INFORMACIONS

REQUISITS D'ADMISSIÓ

No són necessaris coneixements previs.

Reconegut amb 1 crèdit de lliure elecció/transversal a les titulacions del Programa Sènior.

PERÍODE EN QUÈ S'IMPARTEIX

Data inici 21/03/20  -   Data finalització 28/03/20
21-03-2020 28-03-2020 Europe/Madrid La dieta mediterrània a l'època contemporània Universitat de Lleida true YYYY/MM/DD

LLOC ON S'IMPARTEIX

Centre de Formació Contínua (UdL) Lleida

Dies i hores en què s'imparteix

Els dies 21 i 28 de març 09:30h a 13:30h.

INFORMACIÓ COMPLEMENTARIA

 
 
Universitat de Lleida. Centre de Formació Contínua.
Tel. 973 703382 / 973 703383. Fax 973 703377. A/e: formaciocontinua@udl.cat