Divendres, 22 de gener del 2021 

Detall del curs

 
 

CE4 - ESPECIALIZACIÓN UDL EN DISEÑO Y GESTIÓN BIM ? TRABAJO FINAL DE MÁSTER (TFM) (12 ECTS). 2ª edición Lleida (UdL)


CURSO
2018-2019
PREINSCRIPCIÓN
01/06/18 hasta el 24/09/19
MATRÍCULA
01/06/18 hasta el 24/09/19
IMPORTE MATRÍCULA
500 €

TÍTOL PROPI DE UDL I CERTIFICAT DE LES HORES CORRESPONENTS D'AUTODESK PER AL SOFTWARE REVIT (UDL AUTHORIZED ACADEMIC PARTNER). LLICÈNCIES CAMPUS GRATUITES DURANT LA DURADA DE LA FORMACIÓ, PER A TOT EL SOFTWARE D'AUTODESK, CYPE I TCQ-ITEC. CURSOS SUBVENCIONABLES PELS PROGRAMES ESTATALS DE FORMACIÓ BONIFICADA PER TREBALLADORS I AUTÒNOMS (FUNDAE, FUNDACIÓN TRIPARTITA, ETC.). LA UdL ES UNA ENTITAT TOTALMENT RECONEGUDA PER AQUEST PROGRAMA DE SUBVENCIONS. ES PODRÀ REALITZAR EL PAGAMENT FRACCIONAT: 60% A LA REALITZACIÓ DE LA MATRÍCULA I EL 40% RESTANT TRES MESOS DESPRÉS DEL COMENÇAMENT DEL CURS. TRÍCULA I EL 40% RESTANT TRES MESOS DESPRÉS DEL COMENÇAMENT DEL CURS.
EXPEDICIÓN DE TÍTULOS ACADÉMICOS
S’aplicarà la taxa vigent en el moment de l’expedició del títol
LÍMITE DE ALUMNOS
35
TIPO
Curso de especialización
CATEGORÍA/S
Agronomía, Arquitectura, Empresa, Ciencias Experimentales, Educación, Industria, Informática, Medio Ambiente, Prevención
CRÉDITOS
12  ECTS
MODALIDAD FORMATIVA
Presencial
COORDINACIÓN
XAVIER F. RODRÍGUEZ PADILLA

+34 973 70 33 82
xrodriguezp@diei.udl.cat
ORGANIZACIÓN
Centre de Formació Contínua UdL
C/Jaume II, 71
Campus de Cappont
25001 - Lleida

Tlf: 973703382
Fax: 973703377
formaciocontinua@udl.cat

PRESENTACIÓN

CE4 - ESPECIALITZACIÓ UdL EN DISSENY I GESTIÓ BIM - TREBALL FINAL DE MÀSTER (TFM) (12 ECTS)

ELS SISTEMES I ENTORNS DE TREBALL BIM SON UNA EINA FONAMENTAL EN EL PRESENT I FUTUR DEL SECTOR DE L'ARQUITECTURA I L'ENGINYERIA ACTUALS,TANT EN EL PROCÉS DE DISSENY COM EN EL PROCÉS D'EXECUCIÓ. EN L'ENTORN DE TREBALL DEL MÓN GLOBAL,JA ÉS UN REQUISIT INDISPENSABLE PER A QUALSEVOL PROFESSIONAL DE L'ENGINYERIA O L'ARQUITECTURA DISPOSAR DE AQUESTA FORMACIÓ EN TERMES CURRICULARS.

LA REVOLUCIÓ DEL BIM JA ES AQUÍ, SIGUES EL PRIMER!: US CONVIDEM A AVANÇAR-VOS CURRICULARMENT A EL QUE JA ES UNA REALITAT EN TOTA LA RESTA D'EUROPA, ÀSIA, NORD CENTRE I SUD-AMÈRICA, A ON EL TREBALL EN 2D DELS ENTORNS CAD HABITUALS (AUTOCAD, MICROSTATION, ETC.) HA ESTAT SUBSTITUIT PER ELS ENTORNS DE BIM, A ON LA INTEGRACIÓ DE INFORMACIÓ PARAMÈTRICA ASSOCIADA AL DISSENY I EL DIBUIX CONVENCIONAL FORMEN PART DEL DIA A DIA DEL PROCÉS DE DISSENY I EXECUCIÓ.

EL MERCAT ESTÀ REQUERINT JA EN AQUESTS MOMENTS PROFESSIONALS ESPECIALITZATS EN AQUESTS NOUS ENTORNS DE TREBALL, QUE ATENGUIN A TOTS ELS ÀMBITS D'IMPLICACIÓ DELS SECTORS DE LA CONSTRUCCIÓ (DISSENY, EXECUCIÓ, PRODUCCIÓ, ETC.). DES DE EL ÀMBIT PROJECTUAL, AL DISSENY DE INSTAL.LACIONS, A L'ANÀLISI ENERGÈTIC I MEDIAMBIENTAL, AL DISSENY DELS PRODUCTES EN LES EMPRESES DE MATERIALS, ETC.

LA INTEGRACIÓ DE INFORMACIÓ PARAMÈTRICA EN EL PROCES DE DISSENY, MÉS ENLLÀ DEL PROPI DIBUIX, COM A SISTEMA DE TREBALL INTERACTIU ENTRE DIFERENTS PLATAFORMES DE TREBALL (ARQUITECTURA, ESTRUCTURA, INSTAL.LACIONS, ANÀLISI AMBIENTAL I ENERGÈTIC, ETC.). EN TERMES QUANTITATIUS, ESTEM DAVANT DE UN CANVI TANT SUBSTANCIAL COM EL QUE ES VA PRODUIR EN EL CANVI DEL DIBUIX MANUAL AL DISSENY DE LES PLATAFORMES CAD EN 2D DE INICIS DELS ANYS NORANTA. EN TERMES QUALITATIUS, L'AVENÇ ES ENCARA SUPERIOR, INTEGRANT TOT UN PROCÉS CONCEPTUAL DE INFORMACIÓ ASSOCIADA AL DIBUIX, QUE TRANSCENDEIX LA DIFERENCIACIÓ ENTRE 2D I 3D. PER TANT, ES FONAMENTAL UNA FORMACIÓ PRECISA, CONCRETA, I AVANÇADA EN EL TEMPS A L'ARRIBADA DE AQUESTS SISTEMES DE FUNCIONAMENT EN EL DIA A DIA DELS PROFESSIONALS DEL SECTORS DE L'ENGINYERIA I L'ARQUITECTURA.

FORMACIÓ ESPECIALITZADA EN EL ENTORN DE TREBALL BIM MÉS EXTÉS EN EL NOSTRE PAIS: AUTODESK REVIT + CYPE INGENIEROS + TCQ ITEC

PROGRAMA

CE4 - ESPECIALIZACIÓN UDL EN DISEÑO Y GESTIÓN BIM – TRABAJO FINAL DE MÁSTER (TFM) (12 ECTS)

  • CE4 - ESPECIALIZACIÓN UDL EN DISEÑO Y GESTIÓN BIM – TRABAJO FINAL DE MÁSTER (TFM) (12 ECTS)
  • DÍAS Y HORAS EN QUE SE IMPARTE
    DIVENDRES - DE 16 A 19,30 HS DISSABTE - DE 9 A 12,30 HS CALENDARI ACADÈMIC 2018 - 2019 (*) (*) VEURE CALENDARI ACADÈMIC EN DOCUMENTS ADJUNTS (sessions concertades per tutoria, correcció tribunal i presentació final a la Seu de la UdL AL CAMPUS DE CAPPONT)

PROFESORADO

BORDA CURCO, DIDACBOTANCH MOROBA, DAVIDRODRIGUEZ PADILLA, XAVIER F

OTRAS INFORMACIONES

REQUISITOS DE ADMISIÓN

ESTUDIS UNIVERSITARIS RECONEGUTS PEL TRACTAT DE BOLONYA O EN VIES DE FINALITZACIÓ EN EL CURS MATRICULAT i CERTIFICAT AUTODESK (UdL - AUTHORIZED ACADEMIC PARTNER)

PROCEDIMENTO DE SELECCIÓN

ES LIMITARÀ LA MATRICULA A 35 ALUMNES (***)(****).

(***) LA DIRECCIÓ DEL CURS ES RESERVA EL DRET A ORGANITZAR MÉS GRUPS EN EL CAS QUE SIGUI VIABLE PEL NOMBRE D'INTERESSATS.
(****) ELS DARRERS INTERESSATS EN EL CURS SERAN SOTMESOS A CRITERI DE SELECCIÓ, EN CAS DE QUE ES SUPERI EL NOMBRE DE PREINSCRITS.

PERIODO EN QUE SE IMPARTE

Fecha inicio 27/09/19  -   Fecha finalización 25/10/19
27-09-2019 25-10-2019 Europe/Madrid CE4 - ESPECIALIZACIÓN UDL EN DISEÑO Y GESTIÓN BIM ? TRABAJO FINAL DE MÁSTER (TFM) (12 ECTS). 2ª edición Lleida Universitat de Lleida true YYYY/MM/DD

LUGAR DE IMPARTICIÓN

UNIVERSITAT DE LLEIDA - CAMPUS CAPPONT - EDIFICIS: ESCOLA POLITÈCNICA SUPERIOR (EPS) + POLIVALENT - c/ Jaume II, 69 - 25001 Lleida LLEIDA

DÍAS Y HORAS EN QUE SE IMPARTE

DIVENDRES - DE 16 A 19,30 HS

DISSABTE - DE 9 A 12,30 HS

CALENDARI ACADÈMIC 2018 - 2019 (*)

(*) VEURE CALENDARI ACADÈMIC EN DOCUMENTS ADJUNTS

INFORMACIÓN COMPLEMENTARIA

 
 
Universitat de Lleida. Centre de Formació Contínua.
Tel. 973 703382 / 973 703383. Fax 973 703377. A/e: formaciocontinua@udl.cat